JORNADA ACICI 2017.Girona


Top 10 en estrategias del control de la infección

El passat 9 de Juny es va cel.lebrar a la ciutat de Girona, en el Palau de Congressos, la VIII Jornada Catalana i VI Nacional de la ACICI. Es van repasar les principals novetats i experiències de les estratègies en control d'infeccions.

Mail de sol.licitud per demanar el certicat: inscripciones@geyseco.es

Agraim als ponents l'alt nivell científic de les ponències i als assistents la seva presencia i entusiasme.

JUNTA ACICI

Accés a les presentacions

 

 

COMPETÈNCIES DE LA INFERMERA DE PREVENCIÓ I CONTROL DE LA INFECCIÓ


La col.laboració de la ACICI i de la Asociación Madrileña de Enfermería de Preventiva (AMEP) ha fet possible la publicació del excel.lent treball COMPETENCIAS DE LA ENFERMERA DE PREVENCIÓN Y CONTROL DE INFECCIONES (EPyCI) , portat a terme per companys/es referents de tot l'estat espanyol, per plasmar en un document actualitzat tot el camp competencial del nostre rol propi.

El reconeixement de l'ACICI a un treball excel.lent!

 JUNTA ACICI

 

 

¿No tens conta d'usuari o no saps la teva contrasenya?


 Si ets soci/a i encara no has rebut a la teva adreça de correu un email amb el teu nom d'usuari i la teva contrasenya, és molt possible que no disposem de les teves dades de contacte correctes. Utilitza el formulari de contacte , selecciona la opció Demanar usuari o contrasenya i inclou al camp Missatge les teves dades (Nom, cognoms i centre hospitalari) per a que les verifiquem i et facilitem les dades d'accés.

Contingut sindicat