Animals als hospitals

dmmaldonado@fhag.es dc., 23/01/2019 - 11:25
Foros

Bon dia companyes,

Sóc la infermera de l'Hospital de Granollers i aquesta setmana ens han consultat els professionals de cures pal·liatives del nostre centre sobre la possibilitat d'entrar els gossos dels pacients que estan enllitats en situació de malaltia terminal.
Us demanaria si us plau si em poguéssiu explicar si deixeu entrar animals (i quins animals) i en què situacions determinades en els vostres centres (aguts i sociosanitaris), en les diferents àrees d'hospitalització (unitat d'aguts, UCI, quiròfans, urgències, pal·liatius, convalescència, pediatria, ...).

Moltes gràcies.

Bon dia,

nosaltres actualment la entrada de gossos la tenim limitada al centre de diagnòstic infantil, que és un edifici apart del d'hospitalització i venen un dia a la setmana a un consultori per fer teràpia amb nens. Són gossos d'una empresa que garantitzen vacunes, hipoal·lergènics... suposo que es diferent al que tu proposes.

Bon dia, a banda de l'entrada dels gossos pigalls, tinc entès que només Sant Joan de Déu i Valle d'Hebron tenen o permeten l'entrada a "unitats canines " per a fer teràpia als seus centres i deuen tenir protocols definits. Suposo que el que plantegeu és poder entrar el gos (o animal) del PROPI pacient en situació terminal amb el que estaria convivint si estigués a casa seva... em sembla molt recomfortant pel pacient.

Tornar a Consultes