Avís legal i condicions web

Dades del Responsable

Identitat del responsable: Associació Catalad’Infermeres de Control d’Infecció

Nom comercial:  Associació Catalad’Infermeres de Control d’Infecció

NIF/CIF: G60619582

Adreça: Carrer Pujades 350, 08019 Barcelona

Correu electrònic: acicicat@gmail.com

Inscrita en el Registre Mercantil 


En aquest espai, l'USUARI, podrà trobar tota la informació relativa als termes i condicions legals que defineixen les relacions entre els usuaris i nosaltres com a responsables d'aquesta web. Com a usuari, és important que coneguis aquests termes abans de continuar la teva navegació.

ACICI com a responsable d'aquesta web, assumeix el compromís de processar la informació dels nostres usuaris amb plenes garanties i complir amb els requisits nacionals i europeus que regulen la recopilació i ús de les dades personals dels nostres usuaris.

Aquesta web, per tant, compleix rigorosament amb el RGPD (REGLAMENT (UE) 2016/679 de protecció de dades) i la LSSI-CE la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Condicions generals d'ús

Les presents Condicions Generals regulen l'ús (incloent el simple accés) de les pàgines de la web, integrants del lloc web de ACICI inclosos els continguts i serveis posats a disposició en elles. Tota persona que accedeixi a la web, accepta sotmetre's a les Condicions Generals vigents a cada moment del portal.Dades personals que recaptem i com ho fem

Llegir Política de PrivacitatCompromisos i obligacions dels usuaris

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb ACICI. D'aquesta manera, l'usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l'ordre públic.

Queda prohibit l'ús de la web, amb finalitats il·lícites o lesives, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web. Respecte dels continguts d'aquesta web, es prohibeix:

La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, tret que es compti amb l'autorització dels seus legítims titulars;
Qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars;
La seva utilització per a finalitats comercials o publicitaris.
En la utilització de la web, l'Usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de ACICI o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal acici.cat  o que impedís, de qualsevol forma, la normal utilització de la web.

No obstant això, l'Usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics en Internet no són 100% fiables i que, per tant ACICI no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l'Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos.Mesures de seguretat

Les dades personals comunicats per l'usuari a ACICI poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat de les quals correspon en exclusiva a ACICI, assumint aquesta totes les mesures d'índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d'acord amb l'establert en la normativa vigent en protecció de dades.

La comunicació entre els usuaris i ACICI utilitza un canal segur, i les dades transmeses són xifrades gràcies a protocols a https, per tant, garantim les millors condicions de seguretat perquè la confidencialitat dels usuaris estigui garantida.Enllaços externs

Les pàgines de la web, proporciona enllaços a altres llocs web propis i continguts que són propietat de tercers tals com:

  • Continguts d'uns altres sites
  • Eines
  • Recursos

L'únic objecte dels enllaços és proporcionar a l'Usuari la possibilitat d'accedir a aquests enllaços.

ACICI no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguin derivar-se a l'Usuari per accés a aquests enllaços.

Així mateix, l'usuari trobarà dins d'aquest lloc, pàgines, promocions, programes d'afiliats que accedeixen als hàbits de navegació dels usuaris per establir perfils. Aquesta informació sempre és anònima i no s'identifica a l'usuari.

La Informació que es proporcioni en aquests Llocs patrocinat o enllaços d'afiliats està subjecta a les polítiques de privadesa que s'utilitzin en aquests Llocs i no estarà subjecta a aquesta política de privadesa. Pel que recomanem àmpliament als Usuaris a revisar detalladament les polítiques de privadesa dels enllaços d'afiliat.Política de consultes

A la nostra web es permeten realitzar consultes per enriquir els continguts i realitzar consultes.

No s'admetran comentaris que no estiguin relacionats amb la temàtica d'aquesta web, que incloguin difamacions, greuges, insults, atacs personals o faltes de respecte en general cap a l'autor o cap a altres membres.

També seran suprimits els comentaris que continguin informació que sigui òbviament enganyosa o falsa, així com els comentaris que continguin informació personal, com, per exemple, domicilis privat o telèfons i que vulnerin la nostra política de protecció de dades.

Es desestimarà, igualment, aquells comentaris creats només amb finalitats promocionals d'una web, persona o col·lectiu i tot el que pugui ser considerat spam en general.Exclusió de garanties i responsabilitats

El Prestador no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin portar causa de:

La falta de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament de la web, o dels seus serveis i continguts;
L'existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts;
L'ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal;
La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i llocs a la disposició dels usuaris en el lloc web.
El prestador no es fa responsable en cap concepte dels danys que poguessin dimanar de l'ús il·legal o indegut de la present pàgina web.


Llei aplicable i jurisdicció

Amb caràcter general les relacions entre ACICI amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.Contacte

En cas que qualsevol Usuari tingués algun dubte sobre aquestes Condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal, per favor dirigeixi's a acicicat@gmail.com

L'avís legal ha estat actualitzat per última vegada l'11 de maig del 2018.

De part de l'equip que formem ACICI t'agraïm el temps dedicat a llegir aquest Avís Legal.