Esdeveniments

Consulta els propers esdeveniments d'interès i forma't en els temes més innovadors i actuals sobre el control d'infecció.

 • Curs nacional higiene de mans
  ES, Rubí (Barcelona), B. Braun Spain
  III y IV Curs nacional Observadors Acreditats Higiene de Mans

  El curs nacional d'observadors acreditats per l'higiene de mans que ofereix B Brown és ideal per formar-se d'acord amb l'estratègia multidisciplinar de millora de l'OMS. Es centra bàsicament en els cinc moments més importants de l'higiene de mans, la seva evaluació i el feedback a professionals sanitaris. Aprofiteu aquesta oportunitat!

   

 • INFECCIONS
  BARCELONA
  Infeccions nosocomials

  Els companys de control d'infeccions de S.Pau ha posat en marxa el curs d'Infeccions nosocomials que comença el pròxim 27 de setembre.

  Si voleu mes informació  feu click als botons.

   

 • DESINFECCIÓ
  PARC DE SALUT MAR BARCELONA
  Actualització de normatives i avançoss en desinfecció per la prevenció de les infeccions relacionades amb l'assistència sanitaria (IRAS)

  El pròxim 27 de setembre a l' H.Mar es realitzarà una Jornada d'actualització de normatives i avanços en desinfecció.  Us podeu registrar de forma gratuïta.

  Si voleu saber més feu click als botons.

 • ACICI
  BARCELONA
  PROPERES TROBADES ACICI

  Benvolguts/des

  Us volem informar que les properes trobades de l'ACICi seran el 04/10/2018 al Pavelló Ave Maria del Departament de Salut ( Travessera de les Corts) i el 12/12/2018 al Col·legi d'Infermeria de Barcelona ( C/ Pujades 350).

  Ben aviat disposarem dels horaris i temes d'interès de les trobades.