Cribatge COVID

dmmaldonado@fhag.es Lun, 13/04/2020 - 15:27
Foros

Bon dia,
Aquesta consulta és respecte el cribatge de pacients envers COVID-19.
Feu cribatge de tots els pacients que ingressen al vostre centre? Independentment del motiu d'ingrés? Quines directrius esteu seguint?
Gràcies companys i salut!

Bon dia,
Per la informació que m'arriba d'infermeres de control d'infecció, no hi ha consens cada centre te el seu criteri depenent de la disponibilitat de proves de cribatge
En el meu el cribatge es fa pels simptomes que presenta el pacient, si venen per un altre motiu com per exemple un ICTUS, a aquest no se li realitza

Bon dia,
Diria que ara pràcticament si, ja que si els hem de fer una IQ o és un part ... necessitem aquesta informació. De la resta d'activitat tenim poca. la majoria fem prova sinó tots.
Salutacions,

Hola bon dia.
Nosaltres tampoc fem cribatge als que venen per altres causes i no tenen símptomes. Si bé en alguns casos de IQ sobre tot fractures de fémur que venen de residències si que s'ha fet algún cribatge.

Bon dia,
És un tema en discussió, primer féiem només amb simptomatologia, després als de residències i quirúrgics i ara també ens ho demana el servei de ginecologia per les gestants a terme. Crec que ja tan sols ens queden pacients de medicina interna, amb altres diagnòstics, però crec que ho acabarem fent, els internistes ho comencen a reclamar.

Bona tarda nosaltres de moment com que no tenim molta afluencia de ingressats es fa pcr rapida que el resultat estàmen 45' i s'esta valorant que fer amb pacients de consulta quin cribatge realitzar...no esta clar.

Volver a Consultas