Encuentros con tu Sociedad Científica: la SEMPSPGS

DIAS PARA EL EVENTO

00
DIAS
00
HORAS

En el marc del compromís amb la formació contínua i la promoció de l’intercanvi de coneixements entre professionals, la Societat Espanyola de Medicina Preventiva, Salut Pública i Gestió Sanitària (SEMPSPGS) està decidida a impulsar la capacitació constant dels seus associats i associades i d’altres professionals sanitaris. Així mateix, cerca propiciar espais de trobada on es puguin abordar temàtiques rellevants, identificar desafiaments i aprofitar oportunitats.

És en aquest context, la SEMPSPGS presenta el programa de trobades virtuals per al primer trimestre de 2024, els quals es duran a terme un cop al mes, els dimarts a les 18.00 hores, com a part de la iniciativa “Trobades amb la teva Societat” Científica: la SEMPSPGS”.

Entre les sessions online programades destaquem:

30 de gener, de 18:00 a 19:00 hores: “Desvetllant Estratègies Innovadores: Enfrontant al Tabaquisme des de la Medicina Preventiva i la Salut Pública”.

27 de febrer de 18.00 a 19.00 hores: “Aportant valor als equips de vigilància, prevenció i control de les IRES des de la SEMPSPGS”.

26 de març de 18.00 a 19.00 hores: “El rol fonamental de la Medicina Preventiva en la Prevenció d’Infeccions per virus respiratoris en adults”.

NUESTROS EVENTOS

II Curs Resistencia Antibiótica: Nuevos antimicrobianos

X curs Novedades en Enfermedades infecciosas 2024

II Jornada de la Asociación Española de enfermería de prevención y control de infecciones (AEEPyCI)

SEIMC. XVI Curs GEIRAS d’infeccio relacionada amb l’assistencia sanitaria.

VIII Valladolid Congres Socinorte

II Congreso de la Sociedad Española de Desinfección y Esterilización (SEDE).

IX Jornada nacional y XI Jornada Catalana ACICI El Paciente Nuestra prioridad

Sessions ACICI: Per determinar

Sessio ACICI. Desinfectants d’ús hospitalari: Com interpretar la fitxa tècnica